Upcoming RCPNA Board Meeting Agenda

 Download as a PDF here.

AGENDA

February 7, 2016 RCPNA Board Meeting

German American Society

7:00pm-9:00pm

Steven Effros Minutes Taker

  1. Welcome and Introductions: Tamara DeRidder (5 minutes – 7:05)
  1. Treasurer’s Report (5 minutes – 7:10)
  1. Introduction and Approval of New Board Member (5 minutes – 7:15)
  1. Recap of January General Meeting (15 minutes – 7:30)

What did we learn?  What do we need to act on?

  1. Committee Reports: Each Committee Gives Update (40 minutes – 8:10)

            Business

            Clean Up

            Communications –

            Emergency Preparedness

            Entertainment –

            Environment

            Homelessness

            Land Use & Transportation

  1. Planning for Next General Meeting -April 25 (20 minutes – 8:30)

Board Elections

????

  1. New Business (10 minutes – 8:40)

Expansion of Fremont Bus Line?

  1. Adjourn (5 minutes – 8:45)

Leave a Comment

Filed under General Updates

Leave a Reply

Your email address will not be published.